Gambar terbaru siti sarah nampaknya menjadi ketidakpuashatian peminat apabila melihat perubahan siti sarah yang semakin kurus dan cantik. Ada sesetengah daripada mereka yang melihat siti sarah ini semakin seksi sejak kurus berbanding bebadan besar sebelum ini.

Menjawap persoalan itu, Isteri kepada Shuib sepahtu ini tenang menjawap kenyataan daripada peminatnya.

Salam … petama sekali saya nak mintak maaf diatas segala salah laku saya.. sebagai manusia biasa saya juga tidak terlepas dari membuat kesalahan .. apatah lagi saya sememangnya takkan terlepas dari membuat salah.. apa bila ada yg kata dulu masa gemuk saya lebih berpakaian sopan dari sekarang, saya agak pelik sebab dulu saya lebih terbuka dari sekarang.. sebagai manusia biasa saya pon ada perasaan nak berubah kearah yg lebih elok.. dulu saya masih pakai seluar atau skirt pendik .. pakai baju tak de lengan org tak perasan .. mungkin masa tu saya gemok dan org tak nak ambil tau pon pasal saya 😭😭.. sekarang saya sendiri bagi bagi tau org yg buat baju saya , saya nak baju lengan panjang sekurang2nya sampai siku.. walau apa pon mesti BERKAIN walaupun net😭😭
Org yg cakap saya makin sexy tu mungkin tak pernah mengikuti perkembangan saya.. dan mungkin jugak penangaan @monstalabhq .. sebab Saya lebih kurus dari zaman anak dara.. kepada yg sentiasa menyokong saya terima kasih.. tak dapat saya nak membalas jasa anda semua.. kepada yg terasa hati dengan cara saya berpakaian maafkan saya kerana mengguris hati anda…. sekali lagi saya hanya manusia biasa yg selalu membuat kesilapan.. (walupun saya tau segala apa yg saya buat TIDAK akan memuaskan hati semua 😭)
Sekian luahan rasa..
#masagemuktakdeorangambilkisah

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *