Sebelum ini viral satu Malaysia apabila Dato` Aliff Syukri di katakan telah berkongsi tentang kes penangkapan semua pembantu rumahnya yang mencuri wang dan hartanya sehingga nilai mencecah RM 100,000. Video itu menjadi viral besar sehingga sampai ke pengetahuan warga di Indonesia.


Ketika satu live video, ada peminatnya bertanya bahawa produk Dherbsnya bakal di boikot di Indonesia lantaran netizen di sana agak tersinggung dan marah dengan apa yang di perlakukan Dato` kepada pembantu rumahnya sebelum ini. Ekoran pertanyaan itu, Aliff Syukri dilihat tidak terkejut dengan hal itu malah menyifatkan ia tomahan yang tidak menjejaskan rezekinya.

Dato Aliff dan isteri yakin masih ada ramai lagi pihak yang akan menyokong produk mereka.

mereka.Ketika satu live video, ada peminatnya bertanya bahawa produk Dherbsnya bakal di boikot di Indonesia lantaran netizen di sana agak tersinggung dan marah dengan apa yang di perlakukan Dato` kepada pembantu rumahnya sebelum ini.

 Ekoran pertanyaan itu, Aliff Syukri dilihat tidak terkejut dengan hal itu malah menyifatkan ia tomahan yang tidak menjejaskan rezekinya.

Dato Aliff dan isteri yakin masih ada ramai lagi pihak yang akan menyokong produk mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *