Kecoh satu Malaysia sejak beberapa jam yang lalu berkaitan sebuah video menunjukkan pelakon baru Natasha Elyzza bersama seorang wanita yang didakwa ramai sebagai pelakon popular, Fathia Latiff.

Menerusi video yang dirakam live menerusi aplikasi Bigo itu, Natasha Elyzza dilihat sedang berseronok dengan rakan rakan wanita dalam sebuah bilik hotel termasuklah wanita mirip pelakon popular itu.

“Saya akui itu saya. Salah saya kerana menari dan berpenampilan seksi di dalam video itu. Saya memakai baju yang agak seksi kerana saya mahu mandi di kolam renang. Salah saya sendiri,” ujar Natasha Elyzza kepada Astro Gempak.

Dalam kenyataan sama beliau juga menafikan wanita tersebut merupakan Fathia Latiff, seperti yang didakwa ramai.

“Wanita itu bukan Fathia, dia kawan saya, wajahnya mirip Fathia. Saya minta maaf dan akan menjadikan perkara ini sebagai pengajaran,” katanya lagi yang turut berjanji tidak akan mengulangi perbuatan itu.

Lebih mengejutkan apabila kedua-dua individu tersebut dilihat menari dengan gaya yang sungguh menggiurkan selain hampir menampakkan payudara masing-masing malah pelakon baru tersebut turut memanggil nama – Kak Ya – dalam video tersebut.
Selain itu menurut sumber portal tersebut, pada hari rakaman video di atas di lakukan, Fathia Latiff sepatutnya menjalani penggambaran sebuah drama di Johor Bahru. Selain lewat hadir ke set penggambaran, pelakon wanita itu juga didakwa turut berada dalam keadaan kurang sedar.
Disebabkan perkara tersebut, pengarah bertindak menghalaunya serta mencari pelakon pengganti lain menggantikan Fathia. Sehingga kini, Fathia masih belum memberikan sebarang keterangan berkenaan perkara tersebut. Mungkin juga ada insan berwajah serupa, bukan?
Sama-samalah kita nantikan keterangan sendiri daripada empunya badan yang didakwa terlibat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *